Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig

Fyll i formuläret nedan med namn och berätta hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi så snart vi kan.

  Hamafo söker medarbetare

  HAMAFO Teknik AB

  Är du en ”lösningsfokuserad” person som är på jakt efter ett arbete där du får utveckla ditt intresse för försäljning och teknisk service samt har erfarenhet av kommunala VA-nät.

  Då kan du vara vår nästa medarbetare. Det finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete.

  Vad går arbetet ut på?

  Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder, hålla workshops och demonstrationer över ex. TEAMS.

  Du kommer även att resa runt i Sverige till nya och gamla kunder samt informera kunder om uppdateringar och produktförbättringar.

  Dessutom skall du vara delaktig i att skapa evenemang som ökar företagets försäljning genom till exempel mässor och andra kundaktiviteter.

  Vår kundkrets består till stor del av Sveriges kommuner med inriktning mot deras VA-nät.

  Den vi söker

  I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är social, engagerad och prestigelös.

  För att lyckas med arbetet krävs det också att du är självgående, ansvarstagande och har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service.

  Du besitter kunskap inom marknadssegmenten där våra produkter ingår. Du ska ha B-körkort, god tal- och skriftförmåga inom svenska och gärna engelska. C1-körkort.

  Om oss

  Vår huvudsakliga sysselsättning är försäljning av fordonsmonterade instrument/utrustningar inom VA där läcksökning och rörinspektion är huvudprodukterna.

  Vi har mer 30 års erfarenhet inom VA-branschen. Vi arbetar med exklusiva agenturer, noga utvalda efter vår affärsidé och filosofi: ”Med modern och miljövänlig teknik erbjuda kvalitativa, högteknologiska produkter och tjänster som ger kostnadseffektiva lösningar för VA-branschen i Norden”.

  Kontoret finns på Kvarnbergvägen 29 i Huddinge.
  Skicka din ansökan till info@hamafo.se.
  Frågor ställer du till Therese Palmér telefon 070-297 05 90

  HÄNDELSER

  Ombyggnation Filmbuss

  HAMAFO Teknik har inrett en befintlig Filmbuss enligt kundens önskemål. Filmbussen hade sedan ...
  Läs mer

  Vatten 2023

  HAMAFO Teknik ställde ut på VATTEN2023 i Göteborg där vi visade vår mindre filmbuss (VW Transp...
  Läs mer

  RO-KA-TECH 2023

  HAMAFO Teknik fanns på plats i Kassel under RO-KA-TECH och hittades i RICO:s monter där dom visad...
  Läs mer