E-mail info@hamafo.se E-mail 08-608 24 20

Om oss

HAMAFO Teknik AB affärsidé är att ”Med modern och miljövänlig teknik erbjuda kvalitativa, högteknologiska produkter och tjänster som ger kostnadseffektiva lösningar för VA-branschen i Norden”.

 

HAMAFO har levererat produkter, tjänster, service och utbildning till Sveriges kommuner samt privata företag i Norden i mer än 30 år, vilket byggt upp en unik branschkunskap liksom ett rykte om att vara ett specialistföretag inom VA-branschen.

 

HAMAFO har exklusiva agenturer för ett antal erkända fabrikat FUJI Tecom, RICO, F.A.S.T, CST/berger och Sklarz, noga utvalda efter vår filosofi om hög kvalité, servicegrad, långsiktighet och utbildning, vilket inneburit att vi är leverantörer till många fabrikat, vissa sedan mer än 30 år.

 

Produktutbudet är i huvudsak högteknologisk elektronik, mekanik och optik, vilket gör att vi utbildat mer än 600 av våra kunder i produktkunskap och teknik samt handhavande.

 

Vi sitter i egna lokaler i Huddinge strax söder om Stockholm och har i huset, förutom säljavdelning med hög teknisk kompetens, även en egen serviceavdelning som utför reparation och service på instrumenten.

 

HAMAFO Teknik AB fortsätter att representera FUJI Tecom på dess 33:e år på den svenska marknaden. En kontinuitet vi är stolta över.

 

HAMAFO Teknik är medförfattare till Svenskt Vattens publikation P107, “Läcksökning på vattenledningsnät. Läckagekontroll och lokalisering av läckor” samt föreläsare på Svenskt Vattens läcksökningsutbildningar etc.

 

HAMAFO Teknik AB ingår som dotterbolag i Hazze Malmgren Holding AB där även PROREG Control AB och Safenic AB finns som dotterbolag.

Våra leverantörer